Реклама

Характеристики смартфона Xiaomi 11T та значення цієї прикладки Т

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Думаю всім відомо, що компанія Xiaomi розробляє реально якісну техніку, в цьому ми переконуємося після кожної презентації нових смартфонів. Тому, в сьогоднішній статті, мова буде вестись про один із таких смартфонів, а саме Xiaomi 11T. Насамперед, потрібно роз‘яснити, що ж таке ця прикладка «Т».

Відповідь дуже проста: до прикладу, в Xiaomi 11T вона означає, що в оновленій версії будуть більш пропрацьовані функції та можливості певних програм.
Отже, тепер можна розпочинати ознайомлення з характеристиками Xiaomi 11T.

Смартфон отримав потужний процесор MediaTek Dimensity 1200, який працює в парі з 8 Гб оперативної та 128/256 Гб внутрішньої пам'яті. Даний процесор в AnTuTu набрав цілих 730 балів, що справді хороший результат. Також варто зауважити, що смартфон працює з мережами 5-го покоління (5G).

Цікаво: Кращі телефони від бренду Xiaomi, які підійдуть дітям або людям похилого віку.

Стосовно розмірів самого смартфону, то він не з компактних, оскільки отримав 6,67-дюймовий AMOLED дисплей з роздільною здатністю 1080 х 2400 пікселів та частотою оновлення 120 Гц.

З якістю фото та відео також не виникне проблем, оскільки він отримав потрійну систему камер з основною 108 Мп та додатковими 8 Мп + 5 Мп, та фронтальною 16 Мп.

Живиться Xiaomi 11T від акумулятора 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 67 Вт. Також він підтримує безконтактну оплату та стереодинаміки.

Як бачите, смартфон вийшов досить цікавим та однозначно вартим уваги, як і більшість пристроїв випущених під крилом Xiaomi.

Також нещодавно було названо найкращі смартфони 2021 року бренду Xiaomi.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Цены на самую популярную игру Cyberpunk 2077 обвалились вдвое

Стаття доступна українською...Ведущие американские интернет-магазины устроили акцию, в рамках которой цены на самую популярную игру Cyberpunk 2077 обвалились вдвое....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -