Реклама

Команда Twitter почала тестувати новий сервіс – голосові чати

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Команда Twitter почала тестувати новий сервіс – голосові чати під назвою Spaces. На даному етапі тестування, відібрана невелика група користувачів.

Про запуск такої функції розробники натякнули ще в листопаді, а тепер сервіс вже можуть випробувати самі «обрані» користувачі. Тестування проводиться в додатку для iOS виключно за запрошеннями.

Команда Twitter почала тестувати новий сервіс - голосові чати

Бета-версія дозволяє взяти участь в модерованому голосовому чаті між двома і більше людьми. Власник чату може вільно запрошувати учасників розмови. Власник чату повністю контролює, хто має право «висловитися», а хто – ні.

Також тестуються ряд додаткових функцій, включаючи живу розшифровку голосового повідомлення в текст, використання жестів, додавання твітів, реакції на розмову за допомогою емодзі, і так далі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо найпопулярніший смартфон Xiaomi на українському ринку в 2021 році

Якщо запитатися в пересічного користувача смартфона, який бренд смартфонів найпопулярніший в Україні, то з великою ймовірністю, відповідь буде, що...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -