Реклама

Компанія Facebook буде судитися з Apple через стеження за користувачами

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні ми дізналися, що компанія Facebook буде судитися з Apple через стеження за користувачами. Як відомо, компанія Apple ввела нові правила для розробників додатків, згідно яких вони повинні отримувати дозвіл від користувачів на збір даних. Facebook одна з тих компаній (Google також серед них), кого не влаштовують такі нововведення і вони вирішили “шукати справедливість” в суді.

Компанія Facebook буде судитися з Apple через стеження за користувачами

Як повідомляє портал 9to5mac, Facebook готують антимонопольний позов проти Apple, де будуть акцентувати увагу на “зловживанні домінуючим положенням на ринку смартфонів та примусі дотримуватися правил AppStore, хоча фірмові додатки Apple не дотримуються цих правил”.

Також в позові мова піде про те, що компанія Apple такими нововведеннями завдає великої шкоди як рекламному бізнесу, так і підприємцям в тому числі. А ще в позові буде піднято питання примусу розробників додатків використовувати власну платіжну систему Apple.

Прогнозується, що позов компанії Facebook не задовольнять, оскільки вони самі стикаються з проблемами пов’язаними з конфіденційністю та обробкою даних користувачів. Месенджер WhatsApp і його зміни в обробці даних живий тому приклад.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Realme оголосила нову технологію швидкої зарядки

Тільки ми говорили про запуск найшвидшої зарядки на ринку на 125Вт від компанії OPPO. Сьогодні ж, Realme оголосила про...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -