Home Новини сучасних технологій Компанія lifecell починає працювати в сфері телемедицини

Компанія lifecell починає працювати в сфері телемедицини

0

Цього тижня стало відомо, що компанія lifecell починає працювати в сфері телемедицини, а саме в сфері продажу обладнання для телемедицини. Декілька днів тому, 3 лютого 2021 року, вище згаданий мобільний оператор отримав сертифікат відповідності для представленого обладнання із назвою Medcell.

Варто відмітити, що розвиток телемедицини є справді важливим у наш час. Особливо, такого типу консультації та обстеження будуть надзвичайно актуальні у віддалених населених пунктах. За допомогою обладнання Medcell медичні працівники зможуть проводити комплексні обстеження основних показників здоров’я пацієнтів, на основі чого в подальшому буде здійснюватися консультація більш вузького спеціаліста. Дані із нового обладнання Medcell будуть завантажуватися на окрему платформу за допомогою підключення до мережі при необхідності.

До складу комплекту обладнання телемедицини Medcell входитиме монітор, електрокардіограф, цифровий термометр, пульсоксиметр, тонометр, глюкометр, цифровий стетоскоп, спірометр та дерматоскоп.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version