Home Новини сучасних технологій Компанія Lifecell знімає кошти за деактивовані послуги

Компанія Lifecell знімає кошти за деактивовані послуги

0

Тільки нещодавно ми повідомляли скільки критики лунає в сторону Lifecell за якість їхніх послуг і попросили наших читачів поділитися їхніми історіями пов’язаними з Lifecell. Як не дивно, але кількість незадоволених користувачів нас вразила і бажаючих поділитися своєю історією виявилося надзвичайно багато. Сьогодні ми поділимося історією одного користувача (який просив опублікувати її). Так ось, компанія Lifecell знімає кошти за деактивовані послуги. В нашому випадку, за двічі деактивовану послугу. Тепер детальніше…

Користувач, який захотів залишитися анонімним, повідомляє, що по необережності активував послугу “LifeBox 50”. Через деякий час він помітив, що послуга активована і виконав деактивацію. Як виявилося, на цьому проблеми не закінчилися. Через деякий час з користувача зняли плату за використання послуги “ЛайфБокс 50” - 24, 99 грн за місяць використання. Можливо це і невелика сума, коли ви використовуєте послугу, але коли вона у вас деактивована, то це...

Користувач не розгубився і зателефонував в контакт-центр компанії Lifecell. Оператори йому «мило деактивували» деактивовану послугу. Як виявилося, для користувача цікаве тільки розпочалося. З його слів, через деякий час (ймовірно по завершенню 4 тижнів "користування" послугами) Lifecell в черговий раз зняли з нього кошти за ДВА РАЗИ ДЕАКТИВОВАНУ послугу. Така історія продовжувалася на протязі 3-х місяців. На вимогу користувача припинити підключати послугу і повернути кошти, які вони знімали, вони продовжували активовувати і деактивовувати послугу.

Через деякий час, від компанії пролунало пояснення. Виявилося, що користувач підключив собі послугу, яка називається “ЛайфБокс 50 ПРОМО ”, а деактивував він просто “ЛайфБокc 50».

Для того, щоб передати емоції користувача, рекомендуємо глянути на його повідомлення.

Компанія Lifecell знімає кошти за деактивовані послуги

Що ж, як завжди, якщо ви зіткнулися з неякісними послугами компанії Lifecell, Vodafone, Lycamobile або ж Київстар і бажаєте поділитися своїм досвідом, то повідомляйте нас за цим посиланням, або ж в коментарях під цією статтею.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version