Реклама

Компанія Samsung представила свої флагманські смартфони Galaxy S21

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні компанія Samsung представила свої флагманські смартфони Galaxy S21,Galaxy S21 + і Galaxy S21 Ultra .

Компанія Samsung представила свої флагманські смартфони Galaxy S21

Смартфон Samsung Galaxy S21 отримав екран AMOLED 2X діагоналлю 6,2 дюйма дозволом FHD + з адаптивною частотою оновлення зображення від 48 до 120 Гц.

Компанія Samsung представила свої флагманські смартфони Galaxy S21

У моделі Galaxy S21 + такий же екран, але діагональ вже складає 6,7 дюйма. Смартфон Galaxy S21 + та Galaxy S21 Ultra використовують новий ультразвуковий дактилоскопічний датчик Qualcomm для розпізнавання відбитків пальців користувачів, який має в 1,7 рази більшу площу і спрацьовує швидше.

Samsung Galaxy S21 і Galaxy S21 + отримали по 8 ГБ оперативної та 256 ГБ флеш-пам'яті. Фронтальна камера у обох смартфонів 10-мегапіксельна, в основній камері встановлено ширококутний і надширококутні модулі дозволом по 12 Мп, а також 64-мегапіксельний телеоб'єктив. У камері з'явився режим 8K Snap (отримання знімків з відео 8к), вдосконалений режим стабілізації Super steady, нова функція Director's View, запис на кілька мікрофонів.

Компанія Samsung представила свої флагманські смартфони Galaxy S21

Режим Pro Video на Galaxy S21 сумісний з навушниками Galaxy Buds Pro (продаються окремо), він дозволяє записувати і фонові звуки, і ваш власний голос на мікрофони обох пристроїв. Ємність акумуляторів Samsung Galaxy S21 і Galaxy S21 + складає 4000 і 4800 мА • год, зарядного пристрою в комплекті велике немає. Обидві моделі оснащені стереодинаміками і відповідають ступеню захисту IP68.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Sourcesamsung
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Геймерський монітор Acer Nitro VG240YP

Геймерський монітор Acer Nitro VG240YP - це хороший ігровий монітор з оптимальною ціною. Даний монітор добре підходить для комбінованого...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -