Реклама

Компанія Xiaomi назвала свої найкращі технології 2020 року

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні компанія Xiaomi назвала свої найкращі технології 2020 року. Найкращі технології були вибрані завдяки черговому щорічному конкурсу технологій. Нагадаємо, відділ, який розробив кращу технологію, має істотну премію в розмірі мільйона доларів. У 2020 році таких відділів виявилося два.

Перший – смартфонний підрозділ і відділ НДДКР апаратного забезпечення – отримав грошовий бонус за розробку системи зарядки другого покоління потужністю 120 Вт, яка поки застосовується лише в Mi 10 Ultra. Другий – відділ програмного забезпечення для мобільних пристроїв – удостоївся премії за нові функції конфіденційності та захисту даних в MIUI.

Нагадаємо, в минулому році Xiaomi назвала своєю найкращою технологією оперізуючий екран смартфона Mi Mix Alpha. Тоді десять інженерів, які брали участь в розробці дисплея, поділили бонус між собою.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, чому на банківській картці роблять опуклі цифри

Оскільки банківськими картками користується практично все доросле населення, то напевно було б цікаво дізнатися щось нове про неї, а...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -