Реклама

Компанія Apple відправила на “смітник” свої культові смартфони

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Apple має список моделей свого бренду, які не купляють протягом п’яти років. До таких моделей припиняють випускати комплектуючі. То ж за ремонт у центрах обслуговування техніки беруться тільки в тому випадку, якщо мають до них деталі. Протягом семи років взагалі відремонтувати таку модель стає неможливим.

Список поступово доповнюється. Наразі в ньому уже є такі моделі, як iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 і iPhone 5C. Скоро займе своє місце в його рядах і iPhone 6 Plus, який має досить суттєве значення серед моделей завдяки своїм стандартам. Так припускає веб-сайт MacRumors, опираючись на внутрішню документацію Apple.

У 2014 році було представлено одразу дві моделі: iPhone 6 і iPhone 6 Plus. В другій моделі для функціонування власної операційної системи від Apple, на екрані з високою чіткістю не вистачало швидкодійної пам’яті. Тому її дуже скоро оголосили невдалою. І в 2016 році перестали випускати. А от модель iPhone 6 випускали ще чотири роки. Тому поповнити ряди застарілих моделей вона зможе лише через пару років.

За посиланням можна ознайомитись з «вінтажним списком» моделей Apple.

Також нещодавно було названо найпоширеніші проблеми iOS 15 та способи їх вирішення.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Nvidia готується представити нову однокристальну GPU

Сьогодні надійшла інформація, що Nvidia готується представити нову однокристальну GPU. Також повідомляється, що Nvidia прийняла рішення відкласти випуск відеокарт...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -