Реклама

Компанія LG розробляє розтяжні дисплеї

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія LG розробляє розтяжні дисплеї, які ймовірно з’являться в продажі до 2023 року. Таку заяву вони зробили сьогодні і очікується, що перші робочі варіанти вже покажуть в найближчий рік-два. Як повідомляється, технологію розтяжних дисплеїв LG Display розробляє разом з більш ніж 20 компаніями.

Компанія LG розробляє розтяжні дисплеї
Вигнута OLED панель від LG

В LG запевняють, що ця футуристична технологія дасть великий прорив технологій в майбутньому. Основний акцент робиться на те, що такі дисплеї будуть надзвичайно компактні, прості та зручні у використанні. Особливо через те, що не будуть займати багато місця і будуть легкими в транспортуванні.
Реальність зараз така, що багато компаній вже говорили про таку технологію, але далі за концепти або ж патенти мова не заходила. Тому будемо надіятися, що LG зроблять те, що обіцяють і нам не прийдеться чекати ще 3 роки на цю технологію.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо маловідому функцію iOS 16, яка покращує пошук в браузері Safari

Браузер Safari на iPhone має функцію, яка часто потрібна користувачам - "Знайти на сторінці". Буває, що відкриєш якийсь сайт,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -