Реклама

Компанія Samsung стала офіційним партнером T1

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Samsung стала офіційним партнером T1, які спеціалізуються на електронних видах спорту. Директор відділу відеодисплеїв Samsung Electronics так це прокоментував:

Ми продовжуватимемо розширювати стратегічну співпрацю з ігровою індустрією для розвитку індустрії е-спорту.

Компанія Samsung стала офіційним партнером T1

Як повідомляється, Samsung буде постачати для команд T1 свої нові ігрові монітори G7 та G9 Odyssey. Також партнерство буде включати в себе низку заходів, на яких будуть зустрічатися вболівальники з членами команди. Там вболівальники будуть мати можливість особисто перевірити геймерські монітори Odyssey. Окрім цього, члени команд будуть виступати в формах з фірменним логотипом Odyssey. А ще відомо, що T1 будуть викладати на своєму офіційному YouTube каналі відео, де також будуть пристуні монітори Odyssey.

Як відомо, геймерські монітори G7 та G9 Odyssey оснащені вигнутими екранами (QLED VA 1000R), підтримують HDR, мають частоту оновлення 240 ГГц та час реакції 1мс.

T1 – південнокорейська команда електронних видів спорту, яка вигравала різні ігрові події та ліги, включаючи кілька сезонів чемпіонату світу з League of Legends.

Генеральний директор T1 Джо Марш сказав:

Ми сподіваємося, що індустрія експорту ще більше зросте в результаті співпраці з Samsung, і ми будемо активно підтримувати геймерів у всьому світі, а також спортсменів, щоб відчути різну продуктивність ігрових моніторів Samsung.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Процесори Ryzen 5000 виявилися дорожчими, ніж очікувалося

З момента анонса процесорів Ryzen 5000 на цьому тижні компанія AMD офіційно назвала вартість перших представників лінійки і як...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -