Реклама

Компанія Vivo розробляє смартфон в новому форм-факторі

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Не так давно повідомлялося, що Vivo розробляє смартфон в новому форм-факторі. Ще минулого року, в серпні 2020 , компанія подала відповідні патенти в Національне управління інтелектуальної власності Китаю, а сьогодні вони були опубліковані. Як завжди, Letsgodigital надзвичайно швидко зробили тривимірні моделі майбтнього смартфона.

Як повідомляється, лицьова частина смартфона отримає лише екран. Цей екран буде огинати смартфон і займе ще третю частину зворотньої сторогни смартфона. Завдяки такому виконанню дисплея, основну камеру смартфона можна буде використовувати для селфі. Зобрадення в такому випадку можна буде вивести на зворотню сторону дисплея.

Також варто відмітити, що смартфон отримає 5 датчиків зображення. Також варто відмітити, що ссмартфон отримає перископічний зум-об’єктив. Поряд із системою камер розмістився спалах, який отримав подовжену форму.

Компанія Vivo розробляє смартфон в новому форм-факторі

Достеменно невідомо, яку функцію будуть виконувати заглибдлення на верхій стороні смартфона. Можливо, там буде розміщуватися порт для зарядки USB-C. Також можливий варіант, що смартфон взагалі буде позбавлений будь-якиих портів і буде заряджатися бездротово. Також відсутні і бічні кнопки, тобто все керування перейде на дисплей.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Binance: що це за біржа та чи заслуговує вона на довіру

Ті, хто цікавиться інвестуванням у ринок криптовалют , зазвичай переглядають деякі з найпопулярніших назв конкретних бірж, і багато хто може запитати,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -