Реклама

Компанія Xiaomi випустила свій перший за довгий час компактний смартфон

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Останні декілька років компанія Xiaomi все частіше і частіше радує своїх шанувальників випуском нових та цікавих смартфонів та інших розумних пристроїв. Більшість українців, при виборі майбутнього смартфона, все частіше дивляться в сторону Xiaomi, оскільки вони пропонують бюджетні смартфони з максимально допустимими характеристиками (в своєму сегменті). Проблемою більшості смартфонів Xiaomi можна назвати їхні габарити та вагу, оскільки користуватися ними за допомогою одної руки зможуть далеко не всі. Нещодавно ж компанія Xiaomi випустила свій перший за довгий час компактний смартфон і цим вирішила цю проблему, хоча б на деякий час.

Таким смартфоном стала версія нещодавно випущеного флагманського смартфона Mi 11 – Mi 11 Lite. В даному випадку, приставка Lite не означає серйозні обмеження в характеристиках, а мається на увазі дійсно легша версія смартфона. Тепер стосовно характеристик цього пристрою.

Смартфон Xiaomi Mi 11 Lite отримав непоганий процесор (не останній флагманський) Snapdragon 732G, який працює в парі з 6 ГБ оперативної та 64 ГБ внутрішньої пам’яті (або варіант 8 ГБ + 128 ГБ). Також він отримав великий AMOLED дисплей з діагоналлю 6,55-дюйма з частотою оновлення 90 Гц та глибиною кольору 10 біт. Захищений дисплей за допомогою Gorrila Glass 5. Mi 11 Lite отримав підтримку HDR10, а старша версія отримала HDR10+.

Стосовно камер, то вони стандартні для середньобюджетного сегменту смартфонів Xiaomi, а саме потрійна камера — 65 Мп + 8 Мп + 5 Мп. Також він отримав фронтальну камеру 16 Мп, а старша версія смартфона оснащена 20 Мп.

Живиться смартфон від акумулятора 4250 мАг, чого повинно вистачити на 1 день активного користування смартфоном. Працює він під управлінням MIUI 12 (Android 11).

Тепер повертаємося до його особливості, а саме компактності. Габарити смартфона складають 160.5x75.7x6.8 мм, а вага смартфона складає лише 157 мм. Придбати такий смартфон можна в багатьох інтернет-магазинах за ціною 8000 грн за версію 6 Гб + 64 Гб. Старша версія смартфона, з підтримкою 5G та процесором Snapdragon 780G доступна за 12 000 грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо способи збільшення оперативної пам‘яті на Вашому смартфоні

На сьогоднішній день, щоб виконувати всі потреби, які необхідні у сучасному світі, кожен з нас потребує добре функціонуючий смартфон....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -