Реклама

Компанія Apple буде безкоштовно замінювати батареї на деяких ноутбуках

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Apple буде безкоштовно замінювати батареї на деяких ноутбуках. Як повідомляється, безкоштовна заміна буде відбуватися на тих ноутбуках, в яких батарея не заряджається більше ніж на 1%. Особливо це стосується тих ноутбуків, в яких не зникла проблема із заряджанням навіть після виходу оновлення.

Під цю категорію підпадають ноутбуки MacBook Pro, які були випущені в 2016 та 2017 році. Нещодавно Apple випустили для них оновлення macOS Catalina 10.15.7 і macOS Big Sur 11.2.1, які повинні були вирішити проблеми із зарядкою, але воно не всім допомогло.

Як завжди, просто так замінити батарею на цих ноутбуках не вийде, оскільки спеціалісти Apple повинні спочатку перевірити пристрій і вже після цього буде оголошено, чи зможете ви отримати безкоштовну заміну батареї.

Також відомо, як перевірити, чи ноутбук претендує на заміну акумулятора — необхідно перевірити чи з'явилося повідомлення «Сервіс рекомендований».

Для прикладу, в macOS Big Sur і macOS Catalina небхідно перейти в меню Apple, після цього в «Системні налаштування», потім в “Акумулятор” і “Стан акумулятора”.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi почали тестування OC Android 11 для своїх смартфонів

Сьогодні Xiaomi почали тестування OC Android 11 для своїх смартфонів. Це випливає з повідомлення популярного тематичного каналу Telegram під...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -