Home Новини сучасних технологій Компанія Fitbit працює над новою технологією ЕКГ

Компанія Fitbit працює над новою технологією ЕКГ

0
Компанія Fitbit працює над новою технологією ЕКГ

Технологія ЕКГ у пристроях, що носяться, є досить новою функцією, і Fitbit є одним із брендів, який пропонує її принаймні в одному продукті. Але, схоже, вони на цьому не зупинилися, оскільки, очевидно, компанія Fitbit працює над новою технологією ЕКГ.

Наявність програми ЕКГ, щось на зразок Fitbit Sense, який є єдиним носієм від Fitbit, що включає це, дозволяє користувачеві відстежувати свій серцевий ритм. Таким чином можна визначити, чи є якісь порушення. Однак ви повинні ініціювати використання цієї технології будь-коли, коли хочете перевірити її. Нова технологія ЕКГ Fitbit, однак, вийде за рамки цього.

Нова технологія ЕКГ

Подібно до функції безперервного відстеження серцебиття Fitbit, яка зараз доступна на багатьох пристроях, нова технологія ЕКГ, над якою працює компанія, дозволить користувачам постійно вимірювати свою ЕКГ.

За даними компанії, ця нова технологія, яка називається оцінкою PPG, наразі проходить клінічні випробування. І призначені для постійного сканування вашого серцевого ритму.

За словами Фітбіта, оцінка PPG працює в парі з додатком ЕКГ. В оцінках PPG матиме можливість постійно сканувати ваш серцевий ритм , щоб дізнатися, чи є якісь – або нерегулярні події , які вимагають уваги. Якщо він щось підхоплює, ви можете скористатися програмою ЕКГ, щоб вручну сканувати щось і отримати додаткові відомості.

Великим плюсом цієї технології є те, що вона потенційно може розпізнати ці деталі, поки ви спите. Час, коли ви не зможете використовувати програму ЕКГ для сканування на порушення серцевого ритму.

Fitbit близький до завершення клінічних випробувань

Fitbit підтвердив, що в даний час проводить оцінку PPG шляхом клінічних випробувань. І що ці клінічні випробування близькі до завершення.

Однак, досі немає часових рамок, коли ця функція буде випущена. Або коли з’явиться придатний для носіння продукт Fitbit, який насправді включає можливість використання як ППГ, так і ЕКГ.

Fitbit також зазначає, що намагається побудувати щось для кожного. Але він також вважає, що такий вид технології буде більш корисним для літніх користувачів. Зазвичай в діапазоні від 50 років і більше, порівняно з тими, які перебувають у віці від 20 до 25 років.

Fitbit - не єдина компанія, яка використовує технологію ЕКГ у своїх носимих пристроях. Наприклад, Samsung використовує його в Galaxy Watch 3 . Але, схоже, це єдина компанія, яка зараз намагається вдосконалити функцію ЕКГ з доданою можливістю PPG.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version