Реклама

Компанія Google спрощує деякі функції на YouTube

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Google спрощує деякі функції на YouTube. Зараз мова йде про позначення мітки часу у коментарях до відео.

YouTube випробовує ще більше можливостей в рамках своїх експериментів та тестів інтерфейсу користувача, останнє – це простіший спосіб позначення позначки часу у коментарях до відео.

Наразі вам потрібно вручну помістити часовий код або позначку часу в коментарі YouTube, якщо ви хочете позначити певний момент у відео або виділити частину. Це не зовсім велика проблема, але, мабуть, це може бути трохи простіше.

Це не слід плутати з можливістю ділитися відео з часовими кодами або позначками часу. Оскільки це існує вже досить давно і просто додає конкретний час до кінця URL-адреси відео, коли ви натискаєте кнопку "поділитися".

Подібно до автоматичних відеорозділів, які зараз тестуються, ця запропонована функція дозволить вам додавати позначки часу в коментарі YouTube трохи простіше, ніж існує зараз:

Ми тестуємо простіший спосіб додати позначку часу для відео,  прив’язану до точного моменту, який ви переглядаєте, коли коментуєте відео. Люди в експерименті побачать нову піктограму, коли пишуть коментар, до якого можуть торкнутися, щоб автоматично додати поточний час відео (без необхідності вводити його вручну самостійно!). Наразі це доступно лише для невеликої групи користувачів. 

Тож із цією функцією ви зможете просто натиснути, коли з’явиться запит про додавання певної позначки часу до поточного відео YouTube, яке ви переглядаєте. Оскільки про це було повідомлено лише впродовж останніх 24 годин, ми ще не бачили можливості на жодному з наших власних пристроїв. Це може працювати як функція розумних відповідей, яка доступна в YouTube Studio для додавання відповідей до коментарів глядачів, але знову ж таки, ми спекулюємо на цьому етапі.

Якщо ви бачили цю опцію на своєму пристрої, робочому столі чи де-небудь ще з цього приводу, обов’язково повідомте нас через соціальні мережі, які побачите нижче.

Читайте також: YouTube розпочинає тестування розділів автоматичного відео.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

LG запатентувала три нові смартфони із серії Q

Південнокорейський гігант LG поки не закінчив роботу з пристроями серії Q. У звіті сказано, що компанія подала три нові...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -