Реклама

Компанія Huami готується до глобальної презентації

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Не так давно Huami провели презентації в Індії та Китаї, де було показано Amazfit Bip U (в Індії) та Amazfit Pop (в Китаї). Сьогодні ж з’явилася інформація, що компанія Huami готується до глобальної презентації, яка запланована на вівторок, 27 жовтня.

Про це в Twitter повідомив офіційний акаунт Amazfit. Також в твіті йдеться про те, що буде показано глобальну версію Amazfit GTR 2. Очікується, що Huami також анонсує Amazfit GTS 2 того ж дня.

Про Amazfit GTR 2 та Amazfit GTS 2 було оголошено в Китаї минулого місяця на офлайн-конференції, однак подія у вівторок, швидше за все, буде транслюватися в прямому ефірі. Два розумні годинники надають нові функції, такі як вимірювання насичення киснем крові, вбудоване сховище та вдосконалення вимірювання пульсу та відстеження сну. Два розумні годинники також мають вишуканий дизайн.

Глобальні версії двох годинників повинні мати практично однакові функції, за винятком заміни голосового помічника XiaoAI на помічника Alexa від Amazon.

Що стосується ціни, то Amazfit GTR 2 і Amazfit GTS 2 продаються в Китаї за 149 доларів США / 126 євро. Ми очікуємо загальної ціни в € 149, оскільки вони будуть оголошені першими в Європі. Однак класична версія Amazfit GTR 2, яка становить 139 євро ( В Китаї), повинна коштувати дорожче. Ми також очікуємо, що Amazfit Bip U отримає європейський запуск у вівторок.

Читайте також: Компанія Huami Продовжить Розробляти Фітнес-Браслети Mi Band 6.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як перевірити банкомат на наявність шахрайських пристроїв

Щоб жити за чужий рахунок, шахраї вдаються до різних технологій. Банкомати – це одна з можливостей для зловмисників, аби...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -