Реклама

Компанія Huawei представила свою найдорожчу варіацію розумного годинника

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Huawei представила свою найдорожчу варіацію розумного годинника – Huawei Watch GT 2 Porsche Design. Модель створена у співпраці з Porsche Design, німецькою компанією-виробником модного одягу, окулярів, годинників і тому подібних аксесуарів класу люкс.

Компанія Huawei представила свою найдорожчу варіацію розумного годинника

Годинники Huawei Watch GT 2 Porsche Design отримали «начинку» звичайної версії Watch GT 2, але можуть похвалитися титановими корпусом і браслетом, сапфіровим склом і керамічної задньою кришкою, а також «унікальними» циферблатами, створеними разом з Porsche Design.

Годинники отримали 1,39-дюймовий екран AMOLED з роздільною здатністю 454 x 454 пікселів, 4 ГБ оперативної пам'яті, Bluetooth 5.1, GPS, постійне відстежування пульсу, рівня кисню в крові (SpO2), автономну роботу на 14 днів і бездротову зарядку.

Також можна відзначити, режим для любителів гольфу, сотню з гаком спортивних режимів, відстеження якості сну і рівня стресу, вбудований барометр.

Рекомендуємо: Компанія Huawei Представила Бездротові Навушники FreeBuds Studio.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Xiaomi представили бездротову мишку Mi Wireless Mouse Lite

Xiaomi представили бездротову мишку Mi Wireless Mouse Lite за $ 4 з підключенням по Wi-Fi. Вона живиться від одноъ...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -