Реклама

Компанія Huawei скоро розкриє деталі EMUI 11

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Huawei скоро розкриє деталі EMUI 11. Як повідомляють в компанії, в найближчий час, з 10 по 12 вересня, в Китаї пройде велика конференція для розробників – Huawei Developers Conference.

Компанія Huawei скоро розкриє деталі EMUI 11

Всі деталі конференції не розкриваються, але в Huawei запевняють, що вони розкриють деякі деталі стосовно отанніх розробок HMS Core 5.0 та розкриють деякі тайни HarmonyOS і EMUI 11.

Сказати конкретно, що вони нам покажуть і розкажуть, поки немає можливості. Ймовірно, що ми просто дізнаємося про якісь останні нововведення. Найбільше всі очікують на презентацію першого смартфона с HarmonyOS, але ймовірність його побачити мала. Генеральний директор Huawei Consumer Business Group Ю Чендун ( Yu Chengdong) повідомив, що смартфон цього року ми не побачимо.

Будемо очікувати на презентацію.

Рекомендуємо: Обмеження США Впливають На Телевізійний Бізнес Huawei.

Джерело: IThome

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы полезные функции WhatsApp, которые могут пригодиться каждому украинцу

Стаття доступна українською...В Украине самыми популярными мессенджерами можно назвать WhatsApp и Viber. Недавно мы называли полезные функции Viber, а...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -