Реклама

Компанія Meizu випустить флагман на базі нової SoC Snapdragon 888

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Флагманська мобільна платформа Qualcomm Snapdragon 888 була офіційно анонсована вчора, багато виробників вже підтвердили, що вони випустять смартфони на базі цієї однокристальної системи в наступному році. Перший стане компанія Xiaomi зі своїм Xiaomi Mi 11. Також повідомляється, що компанія Meizu випустить флагман на базі нової SoC Snapdragon 888.

Вчора технічний директор Meizu Technology Лян Дунмін (Liang Dongming) оголосив, що перші смартфони Meizu, які будуть побудовані на базі Qualcomm Snapdragon 888, будуть випущені навесні наступного року. Лян Дунмінь додав, що Meizu протягом тривалого часу працювала з Qualcomm, щоб постійно радувати користувачів і задовольняти їхні потреби.

У 2021 році компанія Meizu святкуватиме 18 років з моменту свого заснування, тому наступний флагман, побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 888, буде називатися Meizu 18.

Мобільна платформа Snapdragon 888 запропонує значні поліпшення в області штучного інтелекту, ігр та камери. Крім того, дана платформа отримала новий 5G-модем Snapdragon X60 для максимальної швидкості і мінімальної затримки.
Крім Xiaomi і Meizu свої смартфони на базі Snapdragon 888 випустять Oppo, realme, Vivo, ZTE, Asus, Black Shark, LG, Motorola, Nubia, Sharp і інші компаній.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компания Sony готовится к бесплатной раздачи игр

Стаття доступна українською...Старт программы Play at Home от компании Sony Interactive Entertainment уже близко. Планируемый он на 1 марта...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -