Реклама

Компанія Oculus представила автономну VR гарнітуру Quest 2

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні, компанія Oculus представила автономну VR гарнітуру Quest 2. Як повідомляють в компанії, новинка потужніша, має кращу ергономіку, та отримала на 50% більше пікселів на кожному дисплеї. Також Quest 2 підтримує частоту оновлення 90 Гц.

Віртуальна реальність Oculus Quest 2 побудована на абсолютно новій платформі Snapdragon XR2 від Qualcomm в парі з 6 ГБ оперативної пам’яті. Відомо, що дисплеї пропонують роздільну здатність 1832 x 1920px на око, що приблизно на 50% більше пікселів, ніж оригінальний Quest. В компанії не повідомляють, чи дисплеї OLED або РК. Велика ймовірність, що це РК-дисплеї. Варто відмітити, що в меню також підтримується частота оновлення 90 Гц.

Головна перевага гарнітури полягає в тому, що вона може бути автономною VR-гарнітурою, тому Oculus також зробив деякі вдосконалення в цьому відношенні, спираючись на систему відстеження Oculus Insight. Хоча тут конкретики не наводиться, але покращена обробна потужність від платформи Qualcomm Snapdragon XR2, ймовірно, допомагає.

Компанія Oculus представила автономну VR гарнітуру Quest 2

Ергономіка тепер ще краща завдяки більш ніж на 10% меншій вазі та регульованій IPD.  Підтримка додаткових аксесуарів для додаткового комфорту також є в наявності.

Компанія Oculus представила автономну VR гарнітуру Quest 2

Попередні замовлення тепер відкриті і стартують від 299 доларів, що на 100 доларів менше від оригінального Quest. Офіційні продажі розпочнуться 13 жовтня.

Рекомендуємо: Facebook Не Підтримуватиме VR Oculus Go.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Дізнаємось чи є на вашому смартфоні NFC

NFC це дуже зручна функція, яка присутня практично у всіх сучасних смартфонах. Основною перевагою її є безконтактна оплата покупок...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -