Реклама

Компанія Poco запланувала випуск першого ноутбука та бездротових навушників

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Poco запланувала випуск першого ноутбука та бездротових навушників. Суббренд китайської компанії Xiaomi, зосередився на розширенні своєї лінійки продуктів, яка не буде обмежена тільки смартфонами.

Дві моделі акумуляторів для ноутбуків з модельними номерами R15B02W і R14B02W вже були схвалені для виходу місцевим регулятором, що вказує на швидкий запуск. Передбачається, що під брендом Poco в країні будуть випущені змінені ноутбуки Redmi.

Xiaomi вже випустила власний ноутбук на індійському ринку, але ноутбуки під брендом Redmi, які були запущені в Китаї, ще не дебютували в Індії.

Відповідно до плану компанії по розширенню продуктового портфеля в Індії, поряд з ноутбуками, Poco також випустить власні повністю бездротові навушники. З огляду на, що Poco позиціонується як бюджетний бренд, майбутні ноутбук і TWS-навушники повинні пропонуватися за дуже привабливою ціною.

Незважаючи на те, що Poco позиціонує себе як незалежний бренд, компанія як і раніше покладається на Xiaomi в питаннях ланцюжка поставок, виробничих потужностей, програмного забезпечення і багато чого іншого.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple показала, який слід залишає зарядка MagSafe на шкіряному чохлі

Apple показала, який слід залишає зарядка MagSafe на шкіряному чохлі для iPhone 12. Apple рекомендує вибрати інший чохол, якщо...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -