Реклама

Компанія Samsung Electronics припинила розробку складного скла

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

За повідомленням джерела, компанія Samsung Electronics припинила розробку складного скла, ключового компонента складних смартфонів. Відмовившись від створення власного скла, компанія зробила вибір на користь забезпечення цінової конкурентоспроможності, покладаючись на ланцюжок поставок Samsung Display.

«Керівництво Samsung Electronics прийшло до висновку, що вигідніше підвищити ефективність існуючого ланцюжка поставок, а не робити складне скло самостійно», – повідомив анонімний інформатор, знайомий з ситуацією.

В даний час Samsung Electronics отримує дисплейні модулі для складних смартфонів від Samsung Display. Dowoo Insys переробляє вихідне скло, що закуповується в Німеччині у Schott, в ультратонке скло, а Samsung Display об'єднує його з OLED-панелями.

Компанія Samsung Electronics намагалася розробити новий тип скла, яке товще, ніж поставляється Samsung Display, але при цьому може складатися. До теперішнього моменту вона придбала вихідне скло у американської компанії Corning і закупила лазерне обладнання для виробничого процесу. Лазерне різання дозволяє підвищити відсоток виходу придатної продукції в порівнянні з механічною різкою. Чи буде з часом розробка відновлено, джерело не повідомляє.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 6 смартфонів, в яких час автономної роботи вище середнього

Кожен українець, при покупці нового смартфона, робить акцент на ті можливості смартфона, які йому найбільше підійдуть. Якщо ви геймер,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -