Реклама

Компанія Сorning завершує тестування інноваційного складного скла

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

За повідомленням джерела, компанія Сorning завершує тестування інноваційного складного скла. Це скло стане комерційним продуктом в 2021 році.

Компанія Сorning завершує тестування інноваційного складного скла

Джерело припускає, що Samsung стане однією з перших компаній, що будуть використовувати нове скло Corning, хоча в даний час південнокорейський виробник закуповує скло у німецької компанії Schott. Як стверджується, він намагається вибудувати іншу ланцюжок поставок, закуповуючи скло у Corning.

Що стосується Apple, в середині листопада з'явилася чутка, що Apple планує до кінця 2022 року випустити свій перший пристрій зі складним екраном. Зараз Apple тестує компоненти, щоб визначитися, дисплей якого типу буде використовуватися в цьому пристрої.

Якщо вибір буде зроблений на користь складного дисплея, а не двох окремих дисплеїв, Apple, ймовірно, буде використовувати складне скло Corning, оскільки Apple давно співпрацює з Corning.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо неочікувані функції сканера відбитків пальців на смартфоні

Сканер відбитків пальців на нашому смартфоні ми зазвичай використовуємо для його розблокування, та й все. Але ж це не...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -