Реклама

Компанія TCL анонсує розумні годинники для людей похилого віку

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія TCL анонсує розумні годинники для людей похилого віку. Смарт-годинник Movetime Family Watch MT43a, такий, як Apple Watch, тільки спрямований на людей похилого віку. Він має підключення 4G, що дозволяє користувачам здійснювати та отримувати дзвінки в режимі гучного зв’язку.

Компанія TCL анонсує розумні годинники для людей похилого віку

Інші помітні особливості – нагадування про ліки, моніторинг серцебиття та автоматичне виявлення падіння. Також присутні інші типові функції розумних годин, такі як відстеження активності та моніторинг сну.

Дизайн годинника нікого не повинен здивувати, оскільки він дуже схожий на Apple Watch з AMOLED-дисплеєм розміром 41x48,5 мм. Однак, на відміну від Apple Watch, Movetime оптимізований для людей похилого віку, має більші піктограми та циферблати з графікою, яку дуже легко побачити. Водостійкий та пилозахищений до специфікацій IP67, і буває двох кольорів: темно-сірий та чорний.

Сімейний годинник Movetime MT43a буде доступний восени в США та Європі за ціною 229 євро (271 долар США).

Рекомендуємо: Компанія TCL Запатентувала Смартфон З Камерою Під Дисплеєм.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Що робити, якщо закінчився термін банківської карти ПриватБанк, але в банк йти не хочеться

Банківські картки це така річ, якою користуються практично всі, оскільки це зручно, безпечно і просто. Картка, як і будь-яка...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -