Реклама

Компанія Xiaomi представила декілька варіантів смартфона, який загорнутий в дисплей

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Xiaomi представила декілька варіантів смартфона, який загорнутий в дисплей. Вони отримали в CNIPA (Державне відомство інтелектуальної власності Китайської Народної Республіки) патент на два нові варіанти дизайну.

Відзначимо, що спроби Xiaomi випустити в минулому смартфон загорнутий в дисплей успіхом НЕ увінчалася – Xiaomi Mi Mix Alpha за ціною 2800 доларів Так і не дістався до полиць магазинів. У грудні Xiaomi оформила патент на потенційного спадкоємця Xiaomi Mi Mix Alpha з висувною камерою.

Компанія Xiaomi представила декілька варіантів смартфона, який загорнутий в дисплей

Тепер же з’явилася інформація з приводу ще двох розробках Xiaomi в цьому напрямку. Перший варіант дизайну на увазі використання гнучкого екрану, який покриває не тільки всю передню поверхню, але і майже всю задню. Крім того, на бічних гранях теж розташовані невеликі дисплеї.

Компанія Xiaomi представила декілька варіантів смартфона, який загорнутий в дисплей

Другий варіант відрізняється не занадто сильно, в основному відмінності зводяться до іншої організації камери і більш плавних кутів зверху і знизу.

1 січня 2021 року Xiaomi також одержала патенти на 7 варіантів складних смартфонів. Звичайно, як це зазвичай буває, не можна сказати, коли ці розробки ми побачимо на полицях магазинів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, як діяти при втраті банківської картки

Якщо ви зрозуміли, що ваша картка зникла, не варто перейматись. Є певні алгоритми дій, які допоможуть навіть у ситуаціях,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -