Реклама

Останні записи

Компанія Xiaomi представила гігантський розумний холодильник

Компанія Xiaomi представила гігантський розумний холодильник з екосистеми Mijia. До цього компанія випустила моделі об’ємом 160, 170 і 450 літрів, а обсяг нового холодильника становить 540 літрів.

На стадії колективного фінансування (на Xiaomi Youpin) гігантський холодильник буде пропонуватися за ціною близько 455 доларів, але після появи на ринку його можна буде купити вже за 560 доларів.

Компанія Xiaomi представила гігантський розумний холодильник

Згідно невеликому опису, новий холодильник Xiaomi Mijia оснащений дворядними висувними ящиками, в яких можна окремо зберігати м’ясо, рибу, фрукти, овочі і багато інших продуктів. При цьому конструкція перешкоджає поширенню різних запахів.

У холодильнику також є 8 вбудованих дверних полиць, висота яких регулюється. Об'єм холодильної камери становить 351 літр, а морозильної камери - 189 літрів.
Оскільки це розумний продукт під брендом Mijia, він підтримує додаток для розумного будинку, ним також можна керувати віддалено. Він відрізняється мінімалістичним дизайном і представлений тільки в сірому кольорі. На лівих дверях знаходиться невеликий дисплей.

Компанія Xiaomi представила гігантський розумний холодильник

Xiaomi рекламує холодильник як енергоефективний побутовий прилад, який пропонує першокласне і при цьому безшумне охолодження.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Latest Posts

spot_img

Популярні записи