Реклама

Компанія Xiaomi представила нову індукційну плиту

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Xiaomi представила нову індукційну плиту під назвою Xiaomi Mijia Double-Port Cooker, яка дозволяє смажити, варити і тушкувати найрізноманітніші страви.

Індукційна плита Xiaomi Mijia Double-Port Cooker розрахована на приготування одночасно двох страв, при цьому здійснюється незалежний контроль температури по обидва боки.

Крім того, пристрій також підтримує «режим великої сковороди», крім «режиму індукційної плити». Тобто можна використовувати як каструлі та сковорідки для індукційних плит, так і смажити їжу безпосередньо на поверхні Xiaomi Mijia Double-Port Cooker.

Потужність Xiaomi Mijia Double-Port Cooker становить 2200 Вт, в комплект поставки входить 63-сантиметрова форма для випічки.
На стадії колективного фінансування ціна Xiaomi Mijia Double-Port Cooker становить 135 доларів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон Honor V40 здивує всіх своїм дизайном

Минулого тижня в мережі з'явилися фрагменти дизайну Honor V40, а зараз ми можемо подивитися на смартфон цілком і оцінити...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -