Реклама

Компанії Microsoft, Nintendo і Sony об’єднуються заради поліпшення онлайн-ігор

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що компанії Microsoft, Nintendo і Sony об’єднуються заради поліпшення онлайн-ігор. Мова йде про підвищення безпеки гравців, особливо наймолодших їх представників.

Як відзначають прес-служби, захист гравців в мережі вимагає комплексного підходу, що поєднує в собі переваги від використання передових технологій, підтримку спільноти і контроль кваліфікованим фахівцями.

Microsoft, Nintendo і Sony вирішили, що зможуть добитися більшого, якщо будуть працювати разом. Увага приділятиметься кількома основними напрямками. По-перше, це профілактика, сприяє розумінню і контролю ігрового процесу у гравців і батьків.

По-друге, компанії зобов'язалися співпрацювати з представниками індустрії, регулюючими і правоохоронними органами, а також ігровими співтовариствами для підвищення безпеки користувачів.
По-третє, наголошується відповідальність за те, щоб зробити платформи максимально безпечними для всіх гравців.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Samsung готується до презентації нових товарів

Компанія Samsung готується до презентації нових товарів, яка повинна відбутися 5 серпня і ймовірно, що пройде в онлайн режимі....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -