Home Новини сучасних технологій Купуємо телевізор, або як продавці можуть обманути під виглядом акцій та спеціальних...

Купуємо телевізор, або як продавці можуть обманути під виглядом акцій та спеціальних пропозицій

0

Всі ми рано чи пізно змінюємо свій старий телевізор на новий. Зараз вибір сучасних телевізорів надзвичайно великий і заплутатися в них досить важко. Так ось, зараз мова піде не про сам вибір телевізора, а про те, як нас можуть обманути при покупці телевізора під виглядом акцій, спеціальних пропозицій, персональних знижок і тому подібне.

Так ось, на прикладі одного нашого читача вийшла така цікава історія. Читач вирішив придбати собі великий 50-дюймовий телевізор, який коштуватиме не більше 15 тис. грн. Відвідавши один великий магазин, він почав розглядати всі можливі варіанти. Звісно, за 15 тис. грн. можна вибрати непоганий телевізор і покупець зупинився на двох телевізорах (від LG та Samsung) і врешті вибрав телевізор Samsung за 14 400 грн.

Гукнувши консультанта, він показав на свій вибір і консультант пішов оформляти покупку. Біля стійки, консультант почав заповнювати всі необхідні дані в комп’ютері, але потім щось змінилося і він почав підкликати до себе старших консультантів. Ще через декілька хвилин, він повідомив нашому читачу, що при покупці даного телевізора Samsung діє акція на інші товари і запропонували його вигідну покупку шнура HDMI за 750 грн. та стабілізатор напруги за 1150 грн.

За словами консультанта, купляючи телевізор з цими товарами, його вартість зменшується до 12 378 грн. Покупець погодився і консультант видав йому три чеки : 12 378 грн + 750 грн +1150 грн, що в сумі вийшло 14 278 грн. В даному випадку були задоволені всі, і покупець і продавці.

Після того, як покупець приїхав додому і почав розбиратися із своїми покупками, йому стало підозріло, що при зниженні ціни на телевізор, він додатково отримав ще 2 товари. Після цього, він відвідав офіційний сайт цього магазину, де знайшов і телевізор , який він придбав. Як виявилося, реальна вартість телевізора складала 12 378 грн. і без додаткових акцій, пропозицій та іншого.

На наступний день, наш читач знову відвідав той магазин і з скаргами повернув їм непотрібний шнур та стабілізатор, а вони повернули гроші за них.

Єдине що в цій історії радує, так це те, що в магазині повернули зайво витрачені кошти та “визнали” помилку.
Запам’ятайте, завжди перед покупкою чогось, вивчайте ціни в інтернет-магазинах і тільки після того, відвідуйте їхні фізичні точки .

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version