Реклама

Київстар додав корисну функцію, яка стане у нагоді українцям

Останні Новини

Український мобільний оператор Київстар продовжує підтримувати своїх користувачів в такий важкий час. Під час війни, яка триває зараз на території України, багато користувачів втратили зв’язок із своїми рідними. В зв’язку з цим, Kyivstar вводить нову функцію для своїх абонентів – Знову в мережі.

Функція «Знову в мережі» направлена на отримання повідомлення щодо появи в мережі відповідного користувача. Працює це наступним чином. Вам потрібно відправити текстове повідомлення абоненту, з яким ви втратили зв’язок, з таким текстом: *D#Повідомлення. (Замість слова «повідомлення» може бути написаний будь-який текст).

Як тільки абонент, якому ви надіслали відповідне смс з’явиться у мережі, ви отримаєте повідомлення із наступним текстом:

Абонент 380********* на зв’язку. Повідомлення, яке ви відправили на цей номер 2022/04/20 о 12:43:01, доставлене.

У разі відсутності з’єднання з абонентом протягом п’яти днів після відправки вами повідомлення, оператор сповістить вас про це та запропонує відправити запит, а саме повідомлення із спеціальним кодом ще раз.

Щодо вартості функції «Знову в мережі», то вона тарифікується як вартість смс-повідомлення згідно умов вашого тарифного плану.

Цікаво: Інструкція, як подзвонити оператору Vodafone, Lifecell і Київстар.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розкриті повні технічні характеристики та зображення Redmi K30S

На початку цього місяця новий телефон Redmi з номером моделі M2007J3SC отримав схвалення від регуляторного органу 3C Китаю. Сьогодні...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -