Реклама

Лайфхаки, як виправити недоліки на склі смартфона. Чи дійсно працюють?

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Думаю, що це вже не секрет, але все ж таки сказати варто: в нинішній час ми ніяк не можемо жити без електронних пристроїв. І ось, коли хтось із нас, випадково випустив із рук свій смартфон, відразу відчуваються неприємні відчуття. Саме тому, різні блогери, які знімають лайфхаки, рекомендують, іноді абсолютно ненормальні способи видалення подряпин чи тріщин з Вашого смартфону, а бувають й достатньо можливі. Тому, в цій статті ми розберемось чи правда деякі із цих лайфхаків працюють?

Проте, перед тим, як ми ознайомимося з даною інформацією, варто наголосити, що потрібно розумно фільтрувати такі дані, так як деякі з цих способів можуть зробити тільки гірше екрану Вашого смартфона.
Отже, нижче будуть наведені варіанти: як і чим можна видалити недоліки на склі смартфона.

1) Канцелярська гумка

Розпочнемо наш перелік роз‘яснень цих лайфхаків, із гумки.
На просторах Інтернету, можна часто побачити це. І як не дивно, але даний спосіб дійсно працює, але, на жаль, не так як хотілось би.
Тріщину заповнюють відпавші частинки самої канцелярської гумки. Тобто, при дотику до подряпини буде здаватись, що все виправилось, проте це не так: навіть незахищеним оком можна буде побачити той недолік.

Цікаво: Названо причини, через які смартфони так швидко падають в ціні.

2) Зубна паста

Так, звучить, як маячня, але в деякій мірі це працюючий спосіб, тільки не для скла. Тому, що на ньому є додатковий шар покриття, яке зубна паста, в більшості випадків, або пошкодить, або ж взагалі зітре.

3) Поліролі від машини

Насамперед, потрібно розібратися, що таке автомобільні поліролі. Це такі засоби, які покращують вигляд певної поверхні автомобіля або ж подібного матеріалу.

Думаю, що тут вже зрозуміло, що якщо потерти якийсь недолік на склі смартфону, він прибереться. Але, чи буде це виглядати естетично? Не зовсім. А все тому, що автомобільний поліроль не збереже прозорість та чистоту екрану смартфону чи планшету.

4) Сода

Блогери розповідають, що це дійсно робочий спосіб. Але, якщо добре ознайомитись із принципом роботи даного лайфхаку, можна швидко зрозуміти, що це зовсім навпаки та може зробити тільки гірше електронному пристрою. Чим? Наприклад, попаданням води в середину.

5) Кокосова олія

Окрім того, що Вам доведеться вимивати потім весь корпус смартфону від жиру, ніякої користі даний лайфхак не приносить.

Цікаво: Названо 5 помилок, через які смартфони ламаються швидше.

6) Крохмаль з кукурудзи

Варто сказати, що крохмалем не потрібно навіть намагатися прибрати подряпину із екрану, так як результат буде однаковий, що й з іншими невдалими лайфхаками.

7) Вазелін

Даний матеріал, за в‘язкістю схожий на кокосову олію, тому, в кінці кінців, доведеться знову все відмивати, так ще із зіпсованим настроєм.

8) Порошок для прання

Спочатку нагадаємо з чого він складається: з маленьких крупинок. А вони не просто приберуть старі тріщини, а й зроблять ще більше нових.

9) Шкірка банану

Це напевно найабсурдніший лайфхак, який я коли-небудь чув у своєму житті.

Цікаво: Відомо, як смартфони впливають на організм людини.

Поміркуйте самостійно: навіщо були створені всі сервіси з ремонту електронної техніки або ж захисні плівки та скла, якщо можна просто потерти екран шкіркою банану, і всі проблеми зникнуть в раз.
Думаю, що після цього, подібних запитань більше не виникне.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смарт-годинник Oppo виходить на ринок ще однієї країни

Перший смарт-годинник компанії Oppo з’явився на ринку не так давно, в березні цього року. Правда, представлений він був до...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -