Реклама

Lenovo оголосила про запуск смартфона, який буде конкурувати з Redmi Note 9

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Вчора компанія Xiaomi підтвердили запуск серії смартфонів Redmi Note 9 5G 26 листопада в Китаї. Модельний ряд включає два смартфони з підтримкою 5G та телефон 4G. Незабаром після цього оголошення,компанія Lenovo оголосила про запуск смартфона, який буде конкурувати з Redmi Note 9.

В машинно перекладеному тексті повідомлення Weibo від Lenovo йдеться: «Там, де є люди, там є річки та озера. Три мечі в одному? Або це оболонка з 6 лопатями? Якщо ви хочете конкурувати з річками та озерами, зустрічайтеся на висоті.” Схоже, Lenovo буде конкурувати з Note 9 серії своїми майбутніми смартфонами. На рекламному плакаті Lenovo написано “6 Coming”, на ньому показано три слухавки з дизайном без рамки.

Lenovo оголосила про запуск смартфона, який буде конкурувати з Redmi Note 9

Кілька років Lenovo продавала телефони середнього класу, що мають фірмовий Lemon. Однак, з посиленням конкуренції з боку інших брендів, телефони Lemon поступово почали зникати з ринку. Нещодавно Lenovo підтвердила, що знову випустить смартфони Lemon у Китаї. Існує ймовірність того, що Lemons може бути ребрендованим виданням телефонів Motorola, які доступні на інших ринках.

Генеральний директор відділу мобільного бізнесу Lenovo Чень Цзінь нещодавно заявив в інтерв'ю, що Lenovo і Motorola будуть позиціонувати свої продукти по-різному. Motorola випустить смартфони середнього та високого рівня, а бренд Legion - смартфони, ігрового рівня. Смартфони початкового рівня - Lemon.

Перед запуском Moto G9 Power його помітили з номером моделі XT2091 на сертифікаційній платформі FCC . Список показав, що варіант XT2091-3 має фірмовий стиль Motorola, тоді як XT2091-8 є телефоном Lenovo.

Новий телефон із номером моделі XT2091-7 з’явився в базі даних китайського телекомунікаційного управління TENAA . Попередній список на TENAA показує, що телефон має розміри 172 x 76,7 x 9,6 мм і має 6,78-дюймовий дисплей. У пристрої знаходиться акумулятор на 5 640 мАг. Розміри та дисплей телефону схожі на Moto G9 Power, але його розмір батареї трохи відрізняється. Можливо, трохи модифікована версія Moto G9 Power може надійти до Китаю як телефон серії Lemon.

Читайте також: Lenovo представили прозоре видання ігрового смартфона Legion Pro.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В очікуванні Samsung Galaxy Watch 2

Samsung Galaxy Watch працює на власній платформі від Samsung - Tizen, що так само добре підключається до телефонів Android і Galaxy. Основною собливістю годинника є те, що він круговий.
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -