Реклама

Lenovo випустила ноутбук IdeaPad Slim 3

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Компанія Lenovo випустила ноутбук IdeaPad Slim 3, який як завжди супер легкий та тонкий. Призначення в ноутбука досить різноманітне і він може використовуватися як для навчання так і для ігор. Ноутбук доступний в двох варіантах: 14 та 15-дюймовий. Він оснащений процесором 10-го покоління Intel Core в парі з Hybrid Storage. Серед бонусів ви отримаєте сканер відбитків пальців, веб-камеру із затвором (для підвищеної конфіденційності) та два порти USB 3.1.
Він дійсно тонкий і має лише 19,9 мм, а його вага складає 1,6 кг. Також є підтримка Wi-Fi 6 та Dolby Audio. Автономність акумулятора складає приблизно 8,5 год, чого цілком достатньо.

Lenovo випустила ноутбук IdeaPad Slim 3

Генеральний директор та керуючий директор, Lenovo так прокоментував запуск ноутбука:

Lenovo є лідером у тонких і легких ноутбуках. Завдяки IdeaPad Slim 3 тепер ми можемо забезпечити, щоб наші клієнти могли максимально використати віддалену роботу, навчання та розваги, адаптуючись до швидко мінливих умов. Пристрій пропонує неперевершену швидкість, інтуїтивний дизайн та чудову безпеку, що робить його правильним вибором для сучасних клієнтів.

Поки що, цей ноутбук недоступний для України, але в найближчий час варто його очікувати.

Рекомендуємо: Компанія Acer представила новий ігровий ноутбук Nitro 5

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Amazfit готує до релізу новий розумний годинник Zepp Z

Amazfit готує до релізу новий розумний годинник Zepp Z. На правій частині корпусу розташовуються три кнопки управління. У серпні цього...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -