Реклама

LG офіційно анонсувала смартфон LG Q52

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

LG офіційно анонсувала смартфон LG Q52 у Південній Кореї. Як випливає з назви, він став наступником смартфона LG Q51, який став офіційним на початку цього року. LG Q52 – смартфон середнього рівня, який має вражаючий дисплей, 48-мегапіксельну квадро камеру та пристойний акумулятор.

Технічні характеристики LG Q52

LG Q52 оснащений 6,6-дюймовим IPS-рідкокристалічним РК-екраном із роздільною здатністю HD +. Він має фронтальну камеру 13-мегапіксельною.

LG офіційно анонсувала смартфон LG Q52

Полікарбонатна задня частина LG Q52 з матовим покриттям запобігає слідам відбитків пальців. Налаштування задньої камери Q52 отримало 48-мегапіксельну основну камеру з діафрагмою f / 1.8, 8-мегапіксельним ширококутним об’єктивом, 2-мегапіксельним макрооб’єктивом і 2-мегапіксельним датчиком глибини.

Працює LG Q52 на чіпсеті MediaTek Helio P35 з тактовою частотою 2,3 Ггц. Попередник Q51 працював на чіпсеті Helio P22. SoC Q52 отримує 4 ГБ оперативної пам'яті. Пристрій пропонує користувачам 64 ГБ пам’яті та зовнішній слот для зберігання даних. Пристрій живиться від акумулятора на 4000 мАг.

На LG Q52 попередньо встановлена ОС Android 10. Також він має боковий датчик відбитків пальців. Пристрій пропонує користувачам такі функції, як 4G, підтримка двох SIM-карт, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, NFC, UBS-C та 3,5-мм аудіороз'єм.

LG офіційно анонсувала смартфон LG Q52

Ціни та доступність LG Q52

LG Q52 доступний в Південній Кореї з ціною 299 доларів США. Його можна придбати у кольорах Silky White та Silky Red. Поки невідомо, чи він вийде на міжнародний ринок.

Читайте також: Компанія LG Представила Телевізор За 87 000 Євро.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Qualcomm представить дві 5-нанометрові платформи

Компанія Qualcomm офіційно оголосила про проведення свого щорічного заходу Technology Summit в самому початку грудня. Як повідомляється, компанія Qualcomm...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -