Реклама

Ілон Маск запустить дешевий зв’язок для малозабезпечених

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні стало відомо, що Ілон Маск запустить дешевий зв’язок для малозабезпечених. Як повідомляється, компанія SpaceX хоче надати малозабезпеченим телефонні послуги Starlink по дешевшим тарифам.

Це стало відомо з заявки, яку SpaceX подала до Федеральної комісії зі зв’язку США (FCC) США. Компанія має намір надавати послуги за технологією VoIP, яка має на увазі передачу голосу через IP, крім широкосмугового з’єднання. Тобто сервіс дозволить клієнтам дзвонити через Starlink. Користувачі отримають можливість застосовувати будь-які відповідні телефони.

SpaceX також зараз вивчає можливість створення власного голосового додатка в мережі Starlink. Компанія крім іншого подала заявку на участь в програмі Lifeline, яка представляє субсидії на надання послуг малозабезпеченим клієнтам.

Відомо, що в даний час користувачами Starlink є 10 000 чоловік.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Фахівці прогнозують зростання поставок планшетів

Фахівці прогнозують зростання поставок планшетів в поточному кварталі. За інформацією Digitimes Research, очікується, що поставки виявляться найбільшим за останні...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -