Реклама

Месенджер WhatsApp може втратити свій найбільший ринок

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

WhatsApp зазнав критики за нав’язування нової політики конфіденційності Facebook-or-die . Сама критика щодо цього кроку не тільки змусила його відкласти термін реалізації, але й спричинила відтік користувачів в Telegram та Signal. Сьогодні стало відомо, що месенджер WhatsApp може втратити свій найбільший ринок. Як повідомляється, компанія Facebook отримала лист, який був написаний міністерством Індії з проханням WhatsApp повністю відкликати нову політику конфіденційності.

Такий крок міністерством Індії виконало після того, як нова політика WhatsApp змусила користувачів залишати месенджер, або ділитися з інформацією з Facebook.

У відповідь Міністерство електроніки та інформаційних технологій (MEITY) в Індії звернулося до генерального директора WhatsApp Уілла Каткарта з проханням відкликати запропоновані зміни до політики конфіденційності для користувачів у країні. Лист включає кілька важливих моментів, один з яких ставить під сумнів диференційоване ставлення до Європейського Союзу, де політика конфіденційності залишається незмінною.

Уряд вимагає роз'яснень щодо того, який тип даних збирає WhatsApp, і викликає занепокоєння щодо того, як обмін даними з Facebook може створити ризики для безпеки та вразливості для користувачів.

Маючи понад 400 мільйонів користувачів, Індія представляє найбільший ринок WhatsApp. Це, поряд з тим, що вона відіграє стратегічну роль в інвестиціях Facebook, залучених у найбільшу телекомунікаційну компанію в Індії, у розмірі 5,7 мільярда доларів , означає, що ця розробка може мати значні наслідки для планів компанії.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы 5 популярных Android – смартфонов, которые мало кто помнит

Стаття доступна українською...Каждый месяц в релиз выходят новые смартфоны и их количество стремительно растет. Смартфоны выпускают как новые компании,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -