Реклама

Месенджер WhatsApp отримав розширену функцію самознищуючих повідомлень

Останні Новини

І знову хороша новина для користувачів месенджера WhatsApp. Незважаючи на всю критику в його сторону, месенджер WhatsApp отримав розширену функцію самознищуючих повідомлень для версії Android.

Суть даного оновлення полягає в тому, що при ввімкненій даній функції, переглядати повідомлення можна лише один раз. Тобто, якщо ви відправили повідомлення, фотографію чи інший медіа файл, після перегляду його вашим співрозмовником, воно зникає, а ви отримуєте сповіщення «переглянуто». Навіть за умови, що в вашого співрозмовника дана функція буде вимкнена, він все-одно лише раз зможе переглянути надісланий вами файл.

Окрім особистих чатів, функцію одноразового перегляду можна використовувати і в групах. Правда є один мінус, в загальній функції самознищуючих повідомлень та секретних чатах, який досі розробники WhatsApp не виправили, і мова йде про можливість в такого типу чатах робити скріншоти.

Варто зазначити, що на даний момент ця функція не є доступною для всіх, проте в найближчий час її варто очікувати всім користувачам Android.

Також нещодавно стало відомо, що користувачі WhatsApp не отримають одної із найочікуваніших функцій.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Раскрыто опасность от длительного прослушивания музыки в наушниках

Стаття доступна українською...Сейчас наушники чрезвычайно популярны, поскольку за последние несколько лет они уменьшились в размерах и еще и присутствует...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -