Home Новини сучасних технологій Microsoft розробляє Surface Pro X

Microsoft розробляє Surface Pro X

0

Раніше ми писали, що смартфон Microsoft Surface Duo вийде в реліз цього місяця, напередодні презентації від Samsung. Сьогодні з’явилася інформація, що Microsoft розробляє Surface Pro X і відповідний пристрій був помічений на Geekbench з кодовою назвою “OEMSR OEMSR — Назва продукту DV”.

Microsoft розробляє  Surface Pro X

З даних Geekbench видно, що новинка Surface отримає 16ГБ оперативної пам’яті (що вражає) з базовою тактовою частотою 3,15ГГц.
Раніше повідомлялося, що Microsoft хоче перейти до використання SoC на базі ARM, як в моделі Surface Pro, що працює на базі Qualcomm Snapdragon для Windows 10. Велика ймовірність, що на ньому тестують якраз версію Snapdragon 8cx Plus Qualcomm, яка отримала більшу тактову частоту. Якщо це так, то Snapdragon 8cx Plus буде перевершувати Snapdragon 8cx, так як він парацює на частоті 2,84 ГГц.

В одноядерному тесті, він набрав 789 балів, а багатоядерному – 3092 бали.

Дані від Geekbench обмежені на деталі, але як мінімум вже відомо, що буде новий ґаджет з новим процесором. Будемо очікувати на більше витоків та офіційну інформацію.

Рекомендуємо: Смартфон Microsoft Surface Duo отримає нову функцію.

Джерело: windowslatest

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version