Реклама

Mijia Electric Precision — новий продукт від Xiaomi

Останні Новини

На ринок виходить новий продукт від Xiaomi — комплект викруток Mijia Electric Precision. Особливістю даної викрутки є те, що в ній присутній порт USB-C, через який здійснюється зарядка. Коштуватиме Mijia Electric Precision близько 25 дол.

Отримала Mijia Electric Precision магнітний двигун із максимальною швидкістю обертання 200 об / хв. У комплекті до електричної викрутки ви отримуєте 24 сталеві насадки. Корпус викрутки обладнаний двома кнопками для перемикання між обертаннями, а також обертається її верхня частина для перемикання крутного моменту. Отримав новий продукт акумулятор ємністю 350 мАг. Для повного заряду викрутки знадобиться близько 2 год.

За допомогою даного комплекту можна відкручувати гвинти ноутбуків, колонок та інших електричних приладів, а також вона підійде для окулярів, телефонів, тощо.

Рекомендуємо: Xiaomi Запустила Новий Продукт Для Дому За Ціною 129 Дол.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфони Xiaomi з 200-ватними зарядками готуються до масового виробництва

Смартфони Xiaomi з 200-ватними зарядками готуються до масового виробництва. Виробництво таких смартфонів ось-ось розпочнеться. Як стверджує відомий китайський інсайдер під...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -