Реклама

Мобільна відеокарта GeForce RTX 3080 отримала більше пам’яті ніж настільна

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

На початку 2021 року Nvidia повинна представити мобільні відеокарти лінійки GeForce RTX 3000, які незабаром після анонса повинні з’явитися у продажу в складі геймерських ноутбуків. Також сьогодні стало відомо, що мобільна відеокарта GeForce RTX 3080 отримала більше пам’яті ніж настільна. Тепер детальніше.

Сьогодні у нас з’явилися подробиці про три моделі, причому з досить цікавого джерела – європейського виробника ноутбуків SKIKK. Згідно його базі даних, GeForce RTX 3080 і RTX 3070 будуть доступні в модифікаціях Max-Q і Max-P.

Перша отримає 16 ГБ пам'яті, тобто набагато більше, ніж настільна карта. У мобільної RTX 3070 буде 8 ГБ пам'яті, а у RTX 3060 - 6 ГБ. У всіх випадках мова про пам'ять GDDR6.

Що стосується цін, найдоступнішим у виробника є конфігурація з RTX 3060, CPU Core i7-10875H, 16 ГБ ОЗУ, SSD об'ємом 512 ГБ і 15-дюймовим 165-Герцева екраном QHD. За такої ПК доведеться віддати 1700 євро.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы 4 вредные сервисы в Android-смартфонах, которые лучше отключить

Стаття доступна українською...Давно известный факт, что в Украине самые популярные смартфоны именно на операционной системе Android, поскольку выбрать смартфон...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -