Реклама

Мобільний оператор пропонує українцям відкривати власні брендові магазини Lifecell

Останні Новини

Мобільний оператор lifecell пропонує українцям відкривати власні брендові магазини lifecell. Сьогодні уже відкрито 360 магазинів, що використовують торговельну марку lifecell у власних пунктах продажу. Відкриваючи брендові магазини, приватні підприємці зможуть отримувати додатковий дохід, що може досягати позначки 45 тис. грн.

Мобільний оператор пропонує українцям відкривати власні брендові магазини Lifecell

Для подання заявки на відкриття брендового магазину lifecell потрібно заповнити відповідну форму на сайті оператора, далі з вами зв’яжеться менеджер та ви зможете обговорити деталі даної співпраці. Основними перевагами співпраці, компанія lifecell виділяє такі: відома торговельна марка, програма лояльності, підтримка та навчання, вигідні умови співпраці, активна 3-місячна абонентська плата, відсутність комісії за співробітництво та інші.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы причины, по которым роботы-пылесосы стали такими популярными

Стаття доступна українською...Последние несколько лет, новые технологии заполонили абсолютно все. Сейчас различные гаджеты можно встретить практически на каждом шагу...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -