Реклама

Навушники Nokia Power Earbuds ВН-605

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.
Навушники Nokia Power Earbuds ВН-605

Навушники Nokia Power Earbuds ВН-605 — справжні бездротові навушники із 6-мм драйверами з графену та можливістю додаткового заряду близько 30 раз.

Характеристики

  • вакуумні
  • 6-мм драйвера
  • діапазон частот 20-20000Гц
  • Bluetooth 5.0
  • IPX7
  • ємність акумулятора 3000 мАп

Ціна на дані навушники становить близько 100 дол.

Дизайн і керування

Навушники Nokia Power Earbuds ВН-605
Дизайн Nokia Power Earbuds ВН-605

Виготовлені навушники із пластику, поєднуючи в собі матове та глянцеве покриття. Візуально вони виглядають дещо великими. Виконані навушники у вигляді бутонів. Щодо комфорту, то він буде дещо індивідуальним, усе буде залежати від розміру вашої вушної раковини. Саме тому, у комплекті виробник пропонує три пари абушур (S, M, L), які допоможуть вам підібрати накладки саме під ваш розмір.

Керування ВН-605 достатньо просте. Натискання на будь-який із навушників призупинить музику, відповідає та завершує дзвінок; подвійне натискання на відповідний бутон збільшує або зменшує гучність, потрійне натискання — включає наступний трек.

Також є можливість використання окремо одного із навушників і доступ до голосового помічника Google Assistant.

Навушники Nokia Power Earbuds ВН-605

Корпус для зарядки міцний, знову ж таки із пластику, з матовим покриттям. Кришка на мігніті щільно прилягає, а під нею розташовані чотири світлодіоди, які показують стан заряду. Заряджається кейс через USB-C, який іде у комплекті. Вага кейсу 250 грам, що зумовлено його ємністю – 3000 мАп. Час роботи акумулятора навушників буде забезпечувати вам до 5 годин відтворення музики. І найцікавіше те, що корпус зарядки може забезпечити до 150 годин автономної роботи.

Якість звуку

Ну і звісно, найважливіший момент це якість звуку. Навушники Nokia Power Earbuds ВН-605 обладнані 6-мм драйверами графену. Графен – це міцний матеріал, який виконаний із вуглецю, і досягати він може мінімальних розмірів. Саме тому чудово підходить для аудіо драйверів. Графенова мембрана повинна забезпечувати значно кращу частотну характеристику та точність порівняно зі стандартними мембранами. А також дана мембрана забезпечує високоякісний звук. Сам звук глибокий, вокал не забивається. На гучності трохи вище середній, звук чистий, приємний у всіх частотах. Бас непоганий. Power Earbuds ВН-605 чудово підійдуть для прослуховування будь-яких стилів музики. Звук тут дещо багатший, ніж у Galaxy Buds Samsung.

Для порівняння можете ознайомитись:
Бездротові навушники Sony WF-1000XM3
Портативні навушники JBL Free X
Razer Hammerhead – бездротові навушники для геймерів

Якість дзвінків також на висоті. Співрозмовник буде чути вас досить чітко та голосно, звісно якщо навколишні шуми будуть приємливими. В приміщеннях результат роботи мікрофона буде чудовий.

Захист IPX7 вбереже Power Earbuds від дощу та поту.

Вирок

Отож, навушники ВН-605 здатні справити на вас приємне враження. Якість звуку чудова, час роботи акумулятора вражає, мікрофон не розчаровує. Ну і звісно, ціна не залишить нікого байдужим)

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

На компанию Lifecell обрушился шквал критики

Стаття доступна українською...Компания Lifecell входит в тройку крупнейших мобильных операторов Украины и предлагает самые разнообразные тарифы и услуги для...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -