Реклама

Навушники Xiaomi Mi Air 2 Pro готуються до запуску

Останні Новини

В мережі почала з’являтись інформація, про те, що навушники Xiaomi Mi Air 2 Pro готуються до запуску. На сайті Weibo з’явились зображення даних навушників, що може бути підтвердженням чуток. На зображенні показана сторінка підключення навушників до смартфону.

Із отриманого зображення, ми можемо говорити про те, що Xiaomi Mi Air 2 Pro отримають циліндричний дизайн та будуть доступні у чорному кольорі. Також відомо, що навушники отримають функцію активного шумопоглинання. Окрім цього, ймовірно, нові бездротові навушники будуть поставлятись із підтримкою бездротової зарядки. Є і інформація про автоматичне підключення Mi Air 2 Pro до пристроїв із MIUI, після відкриття кришки кейсу.

Щодо ціни, то якщо вірити витокам інформації, нові бездротові навушники Xiaomi Mi Air 2 Pro коштуватимуть в межах від 70 до 90 дол.

Рекомендуємо: Смартфони Xiaomi Mi 8 SE та Redmi 9 отримують оновлення MIUI 12.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Panasonic представили Smart LED-лампочку з підтримкою Wi-Fi

Panasonic має досить міцну основу на індійському ринку, і електронний гігант використовує це добре. Сьогодні ми дізналися, що Panasonic...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -