Реклама

Названо 3 найкращі компактні смартфони з хорошими характеристиками

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Останні декілька років на ринку смартфонів спостерігається тенденція до великих смартфонів, якими не дуже практично користуватися тим, хто полюбляє використовувати смартфон одною рукою. Проблема дійсно актуальна, оскільки більшість смартфонів виходять в реліз з діагоналлю екрана понад 6,5-дюймів і напевно це не межа. Зараз же, буде названо 3 найкращі компактні смартфони з хорошими характеристиками, якими відносно зручно користуватися одною рукою.

На третьому місці можна розмістити смартфон компанії Google - Pixel 5. Цей смартфон отримав компактний дизайн (70.4 × 144.7 × 8 мм), 6-дюймову OLED панель з частотою оновлення 90 Гц та побудований на процесорі Snapdragon 765G. Крім цього, він отримав подвійну, але якісну, систему камер (12 Мп + 16 Мп), об'ємний звук, стереодинаміки та оновлення Android протягом 3-4 років. Живиться він від акумулятора на 4080 мАг, а придбати Pixel 5 можна за 22 000 грн.

На другому місці розміщується смартфон від компанії Apple - iPhone 12 Pro. Можливо це й неочікувано, але він цілком компактний враховуючи свої розміри - 71.5 × 146.7 × 7.4 мм. Також він отримав 6,1-дюймовий OLED дисплей та захист від вологи IP68. Стосовно камер, то тут хороша потрійна система, яка видає дійсно якісні фото. Він оснащений процесором Apple A14 Bionic, який перевершує практично всі доступні процесори на ринку. Стосовно зарядки смартфона, то він отримав підтримку швидкої зарядки 20 Вт. Придбати Apple iPhone 12 Pro можна за 38 000 грн.

Першим в нашій підбірці стане останній флагманський смартфон компанії Samsung - Galaxy S21. Цей смартфон отримав флагманський процесор Snapdragon 888, але на жаль, в Україні цей смартфон продається у варіанті з Exynos 2100 та 8 Гб оперативної пам'яті. Стосовно компактності, то його розміри не можна назвати не компактними (71.2 × 151.7 × 7.9 мм), а розмір дисплею 6,2-дюйма, можна назвати цілком зручним (хоча і не для всіх). Повернемося до дисплея, оскільки це OLED панель із частотою оновлення 120 Гц, то ви отримаєте дійсно якісне зображення та ще й прекрасний досвід користування під час перегляду фільмів. В цілому, це хороший варіант смартфона, який відпрацює далеко не один рік. Придбати такий можна за 25 000 грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розповідаємо, як грати в сучасні ігри на слабкому комп’ютері

Для того, щоб грати у всі ігри, треба мати хороший ігровий комп'ютер. Вони, на жаль, коштують дуже дорого із-за...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -