Реклама

Названо 3 причини, чому варто відмовитися від смартфонів Samsung

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Якщо ви справді стежите за новинами, які пов’язані з смартфонами, то напевно в курсі того, хто зараз лідирує на ринку смартфонів, хто випускає якісні смартфони і в кого найкращі ціни. Велика ймовірність, що серед рейтингів смартфонів, які кращі в автономності, бюджетності, продуктивності і тому подібному, ви зустрічали смартфони компанії Samsung (в наших рейтингах їхні смартфони також присутні). Зараз буде названо 3 причини, чому варто відмовитися від смартфонів Samsung.

Ціни

Дійсно, це проблема більшості смартфонів Samsung, особливо флагманських та майже флагманських. Зрозуміло, Samsung це бренд, який зараз працює на компанію, але будемо відвертими, їхні останні смартфони не мають нічого унікального і майже нічим не відрізняються від інших непоганих Android-смартфонів, але ціни в них в рази вищі. Цінова політика в принципі всім відома - робити трошки дешевше, ніж в Apple. Проблема в тому, що якби Apple не критикували, але в них база клієнтів неймовірно вірна.

Процесори Exynos

Напевно ви чули про цю розробку, оскільки більшість смартфонів Samsung, які продаються в Україні, доступні саме з цими процесорами. Нас, скажемо так, компанія Samsung обділила смартфонами із процесорами Snapdragon. Добре, відійшли від теми. Так ось, процесори Exynos були розроблені як конкуренти процесорам Apple - Bionic. На жаль, вони їм поступаються в продуктивності і навіть більше, вони поступаються процесорам Snapdragon та Kirin. Exynos пропонують ту ж продуктивність, що й більшість процесорів від MediaTek, тільки MediaTek не рекламують свої процесори як щось неймовірне і тому спокійно себе почувають в бюджетному сегменті. В той же час, компанія Samsung рекламує Exynos як процесори сучасності, якими вони не являються.

Ви можете заперечити, що флагманські Exynos показують хороші результати в різних бенчмарках, але користі від цього в реальному житті неймовірно мало.

Ставлення до клієнтів

Ну, в даному випадку, Samsung ще необхідно вчитися в компанії Apple, оскільки ті пропонують своїм клієнтам найкращий сервіс, та ще й роблять смартфони, які залишаються актуальними понад 5 років. В той же час Samsung, як і більшість виробників Android-смартфонів, відправляють випущені смартфони на смітники вже через 2-3 роки. Добре, хай буде, цю ситуацію ми пропустимо.

Повернемося до операційної системи, яку Samsung рекламували як щось нове та інноваційне і навіть продали деякі смартфони з нею. Якщо ви здогадались, то мова йде про Bada ОС. Проблемою стало те, що Samsung недостатньо займалися нею і тільки годували обіцянками своїх клієнтів, що "ось скоро, все запрацює, все буде ідеально і ви не пожалієте".

На ділі, вони закинули свій проект, так і не запропонувавши своїм клієнтам гідної альтернативи, особливо тим, які вже придбали смартфон з новою ОС. Потім цю ОС об'єднали із Tizen. В кінцевому результаті, балачки про Bada ОС закінчилися і ввімкнулася мовчанка.

Нагадуємо вам, що це тільки наша думка і вона не повинна впливати на ваш вибір смартфона, оскільки компанія Samsung все рівно пропонує смартфони гідної конкуренції і кількість таких екземплярів цілком достатня.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як розпізнати шкідливе програмне забезпечення на смартфоні

В наш час кожен із нас може стикнутись із шкідливим програмним забезпеченням на власному смартфоні. В основному, більшість користувачів...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -