Реклама

Названо 4 месенджери, які ідеально підійдуть для аудіодзвінків в 2021 році

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Вже всім відомо, що соціальні мережі та традиційні смс-повідомлення доживають свій вік, а їхнє місце займуть месенджери. Вже зараз можна спостерігати, як люди активно переходять на месенджери і відмовляються від соціальних мереж. Причина тут цілком очевидна – простота і багатофункціональність. Соціальні мережі (для прикладу Facebook) виглядають максимально заплутаними в порівнянні з тими, які були дозволені в Україні раніше. В даному випадку, месенджери це саме те, чого всі хотіли, оскільки вони пропонують як текстові повідомлення, так і аудіодзвінки та відеозв’язок (від недавна вже й групові дзвінки), різноманітні групи по інтересах і тому подібне. Зараз же, буде названо 4 месенджери, які ідеально підійдуть для аудіодзвінків в 2021 році. Формально, всі месенджери відомі українцям, тому рейтинг складено на основі власних вподобань.

Facebook messenger

На четвертому місці розміщується Facebook messenger. Він користується неабиякою популярністю в Європі, США та Канаді, але в Україні він поступається іншим месенджерам.
Причиною цього швидше є не якісь його проблеми, а те, що він пізно з'явився в Україні. Цей месенджер включає в себе все необхідне, а саме відеодзвінки, групові чати, голосові виклики, наклейки та багато іншого.

Viber

Хоча цей месенджер і вважається найпопулярнішим серед українців, в нашому рейтингу підняти його вище не вийде. Причиною цьому є те, що при особистому користуванні Viber, я не залишався задоволеним від якості зв'язку і така проблема спостерігалася як при користуванні месенджером в 4G - мережі так і при Wi-Fi. Навіть більше, проблеми спостерігалися навіть на території інших країн. Можливо випадок одиночний, але враження залишилися не найкращі.

Якби не було, але у Viber доступний великий набір функцій, а саме аудіодзвінки, відеозв'язок, групові чати, групи, секретні чати і тому подібне. В цілому, це непоганий месенджер.

WhatsApp

Стососовно WhatsApp нема сенсу писати багато, оскільки він й так у всіх на слуху. Цей месенджер найпопулярніший в світі і кількість його активних користувачів просто вражає - понад 1 млрд. Він отримав простий, але зручний інтерфейс.

Стосовно якості аудіодзвінків, то в більшості випадків користувачі оціюють їх позитивно. Моя думка співпадає з ними.

Telegram

Особисто для мене, Telegram найкращий із всіх тих, які зараз доступні для завантаження. В даному месенджері все максимально зручно та інтуїтивно. Також радують часті оновлення, які приносять новий функціонал і що важливо, вам розповідають про те, що було оновлено та виправлено. Це справді +. Також варто відмітити наявність групових дзвінків, каналів та якість зв'язку.

В цілому, я цим месенджером задоволений і користуюся ним вже понад 7 років.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Чи справді заряджати смартфон вночі небезпечно?

Зарядка телефонів, а саме питання правильного заряджання смартфонів, цікавить багатьох. Особливо враховуючи те, що міфів в даному питанні є...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -