Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Названо 4 найбільш поширені ситуації з банківською картою ПриватБанк, після яких варто...

Названо 4 найбільш поширені ситуації з банківською картою ПриватБанк, після яких варто зв’язатися з банком

0

Більшість українців користується послугами Приватбанку, тобто користується їхніми банківськими картами. Враховуючи те, що останнім часом українці все частіше залишаються ошуканими і без своїх грошей, буде названо 4 найбільш поширені ситуації з банківською картою ПриватБанк, після яких варто зв’язатися з банком. Як мінімум із однією з цих ситуацій ви точно стикалися, але не придавали їй великої уваги.

Дивні смс-повідомлення від ПриватБанку

Враховуючи те, що наші смартфони просто забиті смс-повідомленнями від мобільних операторів, сповіщеннями із соціальних мереж, рекламними пропозиціями і тому подібним, то дуже легко пропустити важливе повідомлення від ПриватБанку, яке просто загубиться в потоці смс-сміття. Зазвичай, всі рідко перевіряють такі повідомлення, оскільки справді важливі повідомлення приходять в месенджерах, або ж у вигляді сповіщень в додатках.

Проблемою в даному випадку є те, що таким повідомленням від Приватбанку може стати спроба списання коштів, спроба зняття готівки, спроба входу в Приват24, неправильно введені пароль і логін від Приват24, блокування карти або рахунку і на остаток списання коштів з карти. Якщо хоча б одне з таких смс вам приходило на смартфон і ви в той час нічого не робили з своєю картою або ж рахунком, то варто негайно повідомити про це ПриватБанк для запобігання злому вашого рахунку і подальшого списання з нього коштів.

Часті дзвінки з "Служби безпеки ПриватБанку"

Якщо ви раніше навіть не здогадувалися про існування такого відділу в ПриватБанк, а зараз вам почали телефонувати по декілька разів в тиждень, то негайно завершуйте з ними розмову. Існує велика ймовірність, що до вас телефонують шахраї, які від імені банку намагаються виманити у вас конфіденційну інформацію у вигляді логіна та пароля до Приват24, секретний код в отриманих смс від ПриватБанку, секретний код на звороті банківської карти і навіть пін-код до карти.

В таких випадках зразу телефонуйте на гарячу лінію Приватбанку та повідомляйте їх про факт шахрайських дій у вашу сторону.

Ви загубили свою банківську карту

Напевно це одна із найчастіших ситуацій, коли варто негайно зателефонувати в банк і повідомити про такий прикрий випадок і заблокувати її. Проблемою в даному випадку є те, що ті, хто знайде її, буде намагатися зняти з неї готівку, розрахуватися в інтернет-магазині або ж в звичайному магазині (особливо якщо вона безконтактна) і тому подібне.

Щоб уникнути неприємностей, з якими ви зможете спіткатися, краще заблокувати втрачену карту і випустити нову, тим більше цей процес не займає багато часу.

Оплата в магазинах не проходить з першого разу

Ще одна з частих ситуацій, коли варто зв'язатись з ПриватБанком. В даному випадку варто зателефонувати хоча б заради того, щоб дізнатися чи це проблема з банківською картою, чи проблема з самою платіжною системою. Якщо проблеми тільки в карті, то можна її просто перевипустити. Якщо ж проблема тільки з банком, то варто зачекати і утриматися від покупок за допомогою карти деяких час.

Також нещодавно стало відомо, як можна повернути банківську карту, якщо завис банкомат ПриватБанку.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version