Реклама

Названо 4 найкращі додатки для створення стікерів на Android

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Смайлики, гіфки і стікери вже оцінив, напевно, кожен користувач месенджерів, адже вони економлять час і вдало передають емоції. Якщо ви користуєтесь WhatsApp чи Telegram, то тим паче відчуваєте потребу у використанні стікерів, адже це одна із основних фішок цих месенджерів. Набори стікерів можна знайти готові у самому месенджері або у Google Play. Однак, щоб виділитись та втілити свої ідеї, можна створити власний набір стікерів. Це займає небагато часу і є можливість зробити їх одразу на вашому смартфоні. Для цього потрібна буде всього лише програма з їх створення. Пропонуємо переглянути найкращі програми та обрати ту, яка буде найзручніша.

STICKER MAKER BY VIKO & CO

Особливо зручною програма буде для користувачів WhatsApp завдяки схожому інтерфейсу, але іншим працювати в ній також буде легко. Потрібно завантажити зображення із своєї галереї або з бібліотеки програми, потім за потреби обріжте файл, додайте текст або ж залишіть такий варіант та експортуйте на смартфон. Плюсом програми є вкладка «Спільнота» із роботами інших користувачів, яка може стати вашим джерелом натхнення, якщо є бажання створити стікери, але немає ідей. Преміум-версія дозволить працювати у програмі без реклами та першим мати можливість скористатися нововведеними функціями.

Цікаво: Названо додатки, які додають функціональності фізичним кнопкам смартфонів.

Sticker Maker

Максимально зрозумілий інтерфейс та найпотрібніші інструменти, тому розібратись новачку буде простіше простого. Принцип роботи такий – завантажуєте із галереї зображення, обрізаєте його, якщо є потреба, додаєте текст, обравши колір і шрифт. В принципі, ваш стікер готовий. Залишилось тільки експортувати його на пристрій. Також ця програма має платну версію, у якій відсутня реклама та пропонують більше можливостей у вигляді нових опцій малювання та наборів заготовок.

STICKER CREATE

Ця програма буде зручною для тих, хто любить попрацювати з фото, адже кількість інструментів дозволяє не тільки додати текст на зображення, а створити унікальний стікер у авторському стилі. Наприклад, є розмиття, видалення фону, фільтри та ефекти, а на допомогу також можуть прийти смайлики або ж кліпарти.

Цікаво: Названо найпопулярніші додатки та ігри для Android в 2021 році.

WEMOJI

Принцип роботи Wemoji схожий до інших програм. Обраний файл ви можете обрізати як бажаєте, або використати форму кола чи квадрата. Можна також збільшити масштаб та позбутись непотрібних елементів на зображенні. Особливістю програми є можливість надсилати стікери, використовуючи клавіатуру Android. Тобто можна створити стікер із смайликів та тексту у месенджері і відправити без додаткових завантажувань.

Також нещодавно було названо додатки для Android, які краще негайно видалити з смартфона.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо причини, чому рекомендується на ніч вимикати інтернет на смартфоні

Враховуючи те, що останнім часом все більше українців стали активними користувачами соціальних мереж, месенджерів, та й інтернету в цілом,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -