Реклама

Названо 4 причини, чому вам варто придбати фітнес-браслет від Xiaomi

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Останні декілька років популярність розумних пристроїв просто неймовірно зросла і зараз майже кожен користувач смартфона, має в арсеналі ще й розумні годинники або фітнес-браслети. Якщо говорити про розумні годинники, то першість однозначно за компанією Apple та їхніми годинниками Apple Watch. Якщо ж говорити про фітнес-браслети, то тут однозначним лідером є компанія Xiaomi з браслетом Mi Band. Так ось, зараз буде названо 4 причини, чому вам варто придбати фітнес-браслет від Xiaomi.

Причина 1. Це корисно

Як ми писали вище, розумні годинники та фітнес-браслети почали користуватися популярністю і Xiaomi Mi Band є напевно найкращими представниками таких браслетів. Вони вміють рахувати кроки, спалені калорії, оснащені великою кількістю спортивних занять і тому подібне. Крім цього, на них можна отримувати сповіщення, перемикати музику та багато іншого.

Стосовно спорту, то тут зупинимося, оскільки більшість людей, які прагнуть розпочати заняття спортом, вибирають саме Mi Band, тому що він зручний для носіння і легкий в користуванні. Крім цього, він добре підраховує пройдені кроки, що для новачка в спорті справді корисно.

Причина 2. Ціна

Якщо ви раніше боялися покупки фітнес - браслета Xiaomi через можливу дороговизну, то можемо вас порадувати - ціни цілком народні. Зараз придбати Mi Band 5 можна за 900 грн, а старішу версію Mi Band 4 взагалі за 400 грн. На нашу думку, ціни цілком "розумні", тому ваш "бюджет" не відчує цих витрат.
Для прикладу, я купляв Mi Band 4 (зразу після релізу) за 50 Євро, тобто близько 1500 грн.

Причина 3. Магнітна зарядка

Можливо для вас це і не буде важливою причиною, але для користувачів Mi Band 4 із зарядною колискою, перехід на Mi Band 5 з магнітною зарядкою стало справді приємним нововведенням.

Власники Mi Band 4 (та старіших версій) часто страждали від того, що ремінці фітнес-браслета лопали та рвалися саме через відносно часті зарядки. З 5-ою версією ця проблема вже не така серйозна.

Причина 4. Великий дисплей

Так справді, зміни в дисплеї (в останніх версіях) цілком відчутні і якщо порівнювати дисплей Mi Band 5 і Mi Band 4, то він став на 20% більше і додатково яскравішим. В результаті, ви зможете комфортніше переглядати вміст на дисплеї і під сонячними променями зможете розгледіти цей вміст. Крім цього, захист дисплея також покращився і зараз браслет так сильно не дряпається.

На мою думку, фітнес-браслети перевершують смарт-годинники не тільки через те, що вони дешевші, а ще й через те, що ними зручніше користуватися, вони міцніші, працюють автономно більше і зайвий раз не відволікають.

Причиною, чому для прикладу ми вибрали Mi Band 5 стало те, що він зараз не такий дорогий, а його функціоналу цілком достатньо, щоб активно займатися спортом.

Також нещодавно ми розповідали, чим Mi Band 6 відрізняється від Mi Band 5.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям розповіли, коли банківською карткою небезпечно розраховуватися

Вже нікого не здивуєш оплатою покупок в магазині банківською карткою, оскільки ними користується велика кількість людей і розрахуватися можна...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -