Реклама

Названо 5 додатків, які допоможуть виявити стеження за вами на Android-смартфоні

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Останнім часом різноманітні стеження, відслідковування людей за допомогою смартфонів та інших розумних пристроїв стали гострою проблемою. Велика кількість провідних компаній були спіймані на тому, що стежать за своїми клієнтами через фірмові додатки. Згідно з цим, люди все більше турбуються за свою конфіденційність в мережі і всіма можливими способами, хочуть виявити ймовірне підслуховування та стеження через камери за ними. Якщо ви також хвилюєтесь за це і хочете перевірити додатки на стеження, зараз буде названо 5 додатків, які допоможуть виявити стеження за вами на Android-смартфонах.

Antistalker

Напевно найпростіший додаток із всіх доступних, який може з легкістю виявити додатки, що отримують доступ до мікрофона та камер. Він отримав простенький та максимально зручний інтерфейс. Додаток записує всі логи використання мікрофона та камери, і показує всі підключення в реальному часі.

Camera and Microphone Monitoring

Ще один простенький додаток, який виконує майже такі самі функції, як і попередній. В цьому додатку наявна тільки одна кнопка - Запуск / Зупинити. При встановленні додатку, він запросить доступ до мікрофона і камери.

Camic Viewer

Ще один простенький додаток, який дозволяє контролювати конкретний датчик (на вибір). Додаток буде записувати всі логи використання вибраного датчика, а індикатор буде зображено у вигляді крапки, яка буде розмішена зверху в правій частині екрану.

Access Dots

В порівнянні з попередніми додатками, Access Dots володіє більшим набором функцій та більшими варіантами кастомізації індикатора використання датчиків. Ви може вибрати та налаштувати колір і розміщення індикатора. Ще одною перевагою можна назвати можливість виявити відстеження за допомогою вашого місцезнаходження. З мінусів можна назвати наявність реклами, яка часто заважає комфортно користуватися додатком.

Wisom

Останній непоганий варіант додатка, який допоможе відстежити ті додатки, які стежать за вами. В даному додатку, відсутні індикатори по замовчуванню, але їх можна налаштувати в додатку. Також у Wisom можна додати додатки в білий список та відстежувати історію використання датчиків.

Також нещодавно було названо 6 причин, чому iPhone гірше Android-смартфонів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо функції Android, які недоступні власникам Apple iPhone

В наш час є багато систем і винаходів без яких ми тепер уже не можемо уявити свого життя. Так...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -